OOGVOORGEZONDHEID.COM

 

Acte van cessie

Stichting Optonet maakt gebruik van het passantentarief, waardoor er geen maximum aantal controles geldt. Nadeel is wel dat zorgverzekeraars dan geen digitale declaraties accepteren. Met andere woorden; iedere factuur zullen wij printen en opsturen. De patiƫnt dient akkoord te zijn met het feit dat u het door ons laat declareren. Daarvoor bestaat de acte van cessie. In de acte geeft uw patient aan dat hij/zij akkoord is dat dit wordt ingediend. Deze acte moeten wij, vergezeld van de factuur, opsturen. Een handige app kan hier veel werk uitsparen.

 

Optoconnect

Optoconnect is de naam van onze web based software die het mogelijk maakt om beveiligd berichten te verzenden aan huisartsen. Het is compatible met bijna alle winkel- en met alle huisarts automatiseringssystemen. Via optoconnect kunt u ook de oogarts consulteren middels een teleconsult, maar dan alleen wanneer u dit nodig acht. Om optoconnect operationeel te maken, heeft u een zorgmail abonnement nodig. Deze kunt u afsluiten via het internet op zorgmail.nl, dit is niet gratis.

Zorgdomein

Zorgdomein is het digitale verwijsplatform waar vrijwel alle 9000 huisartsen in Nederland mee werken. Iedere specialist in Nederland is vindbaar en bereikbaar voor verwijzingen in Zorgdomein. Het eerste jaar dat u lid wordt van onze organisatie zorgen wij ervoor dat u vindbaar bent in Zorgdomein voor de lokale huisartsen. Zorgdomein maakt u bekend bij de huisartsen.

Contactgegevens:

Stichting Optonet

Burgemeester Mallenslaan 15

5171 JK KAATSHEUVEL

NL21RABO0313535590

KVK 67100511

AGB 22220905

Lid worden? Mail naar mdehaas@optoconnect.nl

OOGVOORGEZONDHEID.COM

JD Webworks Copyright @ All Rights Reserved

www.jdwebworks.nl